Tiedote seurakunnan tilojen käytöstä

Huhtasuon seurakuntakeskuksen tilat, joissa myös Huhtapartion kokoontumistilat sijaitsevat, poistetaan käytöstä maaliskuun loppuun mennessä. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän kolot ja pommisuojassa sijaitseva varasto eivät maaliskuun jälkeen ole enää käytettävissä. Vielä ei ole tietoa siitä, järjestyykö lippukunnalle väistötiloja, mutta asiaa selvitetään parhaillaan. Koloillat järjestetään edelleen normaalisti.

Seurakuntakeskuksen tiloissa on kuntoselvityksessä todettu merkittäviä rakenne- ja kosteusvaurioita, joista voi olla terveydellistä haittaa tilojen käyttäjille. Tämän vuoksi rakennuksen käyttö kielletään, ja toiminnot on siirrettävä toisiin tiloihin. Seurakunnan tiedotteen aiheesta voit lukea tästä.

Lisätietoja
lippukunnanjohtaja Sari Väyrynen lpkj@huhtapartio.net