Kesätiedote

Hei huhtapartiolainen ja kotiväki!

Tähän on koottu Huhtapartion loppukevään ja kesän tärkeät päivämäärät ja tiedotteet. Sama viesti on lähetetty myös Kuksan sähköpostilistalla kaikille huoltajille ja partiolaisille, joilla on sähköposti merkittynä jäsenrekisteriin. Jos et ole saanut sähköpostia, otathan yhteyttä Reettaan (kuksa@huhtapartio.net)

RYHMIEN KOKOONTUMISET: Viikkotoiminnan ryhmien viimeiset kokoontumiset ovat viikolla 20 (15.-18.5.) elleivät omat johtajat ole toisin ilmoittaneet. Syksyn toiminnasta tiedotamme kesän aikana sähköpostitse.

KESÄLEIRI: Enää kuukausi kesäleiriin! Armas17 järjestetään Syvälahdessa 8.-11.6. yhdessä Kortepartion kanssa. Ilmoittautumisia on tullut jo muutamia ja mukaan ehtii vielä hyvin! Ilmoittautuminen 21.5. mennessä osoitteessa kuksaan.fi/15316.
Kesäleirille kaivattaisiin myös muutamia vanhempia mukaan auttamaan esimerkiksi ruuanlaitossa, saattajana haikilla ja uimavalvojana. Osallistua voi koko leiriksi tai osaksi aikaa. Lisätietoja Reetalta.

KESÄPARTIO: Aloitamme tänä kesänä uuden toiminnan, kesäpartion. Kesäpartiota järjestetään 13.6.-1.8. tiistaisin klo 17-19. Kesäpartio on tavallista partiotoimintaa, joka on avointa kaikenikäisille huhtapartiolaisille perheineen. Toiminta tapahtuu säällä kuin säällä ulkona. Tervetuloa mukaan!

Terveisin, Huhtapartion johtajisto

 

KESAPARTIO

LeirikirjeHupa