Syystiedote

Tästä löytyy Huhtapartion syksyn tärkeät päivämäärät ja tiedotteet. Sama tiedote on lähtenyt partiolaisille ja huoltajille Kuksan sähköpostilistalla, jos tietoihin on merkitty sähköposti. Jos et ole saanut sähköpostia, otathan yhteyttä Reettaan (kuksa@huhtapartio.net).

Kaikki ryhmät kokoontuvat maanantaisin, vanhat ryhmät 21.8. alkaen ja uudet sudenpennut 2.10. alkaen. Kokoonnumme Huhtakeskuksessa, Perttulan tiloissa. Perttulaan kulku terveyskeskuksen puolelta, kirjaston ovesta ei enää pääse. Osa toiminnasta pidetään ulkona, kuten ennenkin.

Huhtapartio alkaa kerätä omaa jäsenmaksua Suomen Partiolaisten jäsenmaksun yhteydessä vuodesta 2018 alkaen. Lippukunnan oma jäsenmaksu näkyy siis seuraavassa laskussa. Lippukunnassamme on otettu käyttöön liittymismaksu, joka koskee aloittavia partiolaisia.

Järvi-Suomen Partiolaiset ry täyttää tänä vuonna 10 vuotta, sen kunniaksi Jyväskylässä järjestetään Piiripäivät, johon lippukuntamme osallistuu sankoin joukoin! Piiripäivät järjestetään 23.-24.9.2017.

Syyslomalla (viikko 42) ei ole partiota.

Huhtapartion perinteinen Urmas-retki järjestetään tänä vuonna Urmaksen päivän aikaan 27.-29.10.2017 Tyyppälän majalla. Sunnuntaina 29.10. retken päätteeksi uudet partiolaiset antavat partiolupauksen ja saavat partiohuivin. Uusien partiolaiset perheet ovat tervetulleita seuraamaan lupauksenantoa.

Lippukuntamme yksi varainhankintakeino on partiolaisten adventtikalenterien ja joulukorttien myynti. Myynti aloitetaan lokakuun lopussa.

Itsenäisyyspäivänä osallistumme lyhtykulkueeseen Jyväskylän keskustassa.

Syyskautemme päättyy Puurojuhlaan, jota vietämme 17.12. Puurojuhlan jälkeen jäämme joulutauolle ja toiminta jatkuu viikolla 2.

 
terveisin
Huhtapartion johtajisto