Toimintamme

Toimintamme kivijalka ovat viikottain kokoontuvat ryhmät. Ryhmänjohtajat ovat yli 15-vuotiaita partiolaisia, jotka yhteistyössä toisten johtajien kanssa suunnittelevat ja toteuttavat partio-ohjelman mukaista toimintaa. Perinteisiä tapahtumia vuoden aikana ovat Urmas-syysleiri lokakuussa ja puurojuhla joulukuussa. Kevätkauden päättää nuotioilta, ja kesällä teemme koko lippukunnan yhteisen kesäleirin. Jokainen ryhmä tekee vuoden aikana vähintään yhden oman retken. Lisäksi osallistumme alueen muiden partiolaisten kanssa yhteisiin tapahtumiin, kuten partiotaitokilpailuihin ja leireille.

Toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin ja uusia vapaaehtoisia otetaan toimintaan mukaan jatkuvasti. Vapaaehtoiset pääsevät osallistumaan myös koulutuksiin. Ryhmien vetäjät ja muut vapaaehtoiset eli johtajat kokoontuvat noin kerran kuukaudessa käsittelemään ajankohtaisia asioita.

Kokoontumispaikkana on tällä hetkellä Huhtakoti (Nevakatu 1).

Kuvia toiminnasta löydät täältä.

roihu

Taustaa

Huhtapartio on perustettu vuonna 1979 Jyväskylän Huhtasuolle. Huhtapartio on ollut alusta pitäen yhteislippukunta ja keskittynyt maapartiotoimintaan. Partiokämppänä vuosien varrella on toiminut Toivakan Sammalinen.