Aloitamme syksyllä aikuisvartion, tule mukaan!

Mikä aikuisvartio?

Aikuisvartio on suunnattu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet partiosta, mutta eivät tällä hetkellä ole mukana toiminnassa. Mitään aiempaa kokemusta partiosta/retkeilystä ei vaadita! Aikuisvartioon ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat. Ryhmä kokoontuu 1-2 kertaa kuussa syyskuusta alkaen.

Aikuisvartio tutustuu partion aatteisiin ja ihanteisiin, kasvatustavoitteisiin ja aikuisen rooliin partiossa. Aikuisvartio perehtyy lippukunnan toimintaan (viestintä, pestijärjestelmä, varainhankinta). Opettelemme yhdessä retkeilytaitoja, kuten nuotion sytyttäminen, majoitteen valinta ja pystytys, suunnistus ja retkikeittimen käyttö. Ohjelmaan kuuluvat myös ensiaputaidot, varusteiden huolto ja yhteisleikit.

Toiminta suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa, ryhmän mielenkiinnonkohteiden mukaan.

Miten mukaan?

Ilmoittaudu sähköpostilla Reetalle tai Eevalle. Kaksi kertaa voi käydä tutustumassa toimintaan ennen jäseneksi liittymistä. Jos haluat, voit ilmoittautua suoraan Huhtapartion jäseneksi tästä linkistä.

 

Tervetuloa mukaan!
Eeva Rantanen                                       Reetta Suonpää
0400763049                                          0504346115
kirjuri@huhtapartio.net                      vlpkj@huhtapartio.net